Puheenjohtajan palsta

Olen ilolla todennut, että jäsenmäärämme on lisääntynyt kovalla vauhdilla ja, että seuramme on kehittynyt melkoisesti eri toiminta-alueillaan. Olemme suorittaneet muutamia hankintoja, jotka tähtäävät nykyaikaisen tietoliikenten hoitamiseen ja jäsenten nopeaan ja joustavaan palveluun.

Meillä on myös tarjolla jäsenille edullista V.22bis autodial modemia, josta on kokemuksia. Laite on nimeltään Gama V224 ja on todella hintansa veroinen. Seuralaiset saavat modemia 1850 mk:lla varustettuna suomalaisella virtalähteellä. Modemin maahantuoja on MikroPasi Porista ( Atarin virallinen jälleenmyyjä). Tilauksia ottaa vastaan Husky-BBS ja toimitusaika on noin 2-6 viikkoa.

Gaman nopeus on 2400 b/s ja 1200 b/s . Se on toimiva laite, joka on naurettavan halpa veroisekseen: vastaava Nokia maksaa 7500 mk ja on epävarmempi laite. Sellainen jouduttiin poistamaan Husky-BBS:stä, koska se puuttui liikaa toisten modemien liikennöintiin. Se lähetti sekaan tietoa, jonka takia Vadic-modemin download ei toiminut. Gama V224 modemi ei puutu toisten asioihin vaan hoitelee kaikissa seuramme BBS:ssä maineikkaasti tehtäviään.

Rekisteröintimme on vielä keskeneräinen, koska se ei ole niin yksinkertainen asia kuin moni luulisi. Saamme seuran rekisteröityä vuoden 1988 puolella mikäli ei mitään ihmeitä tapahdu. Meillä on edessä syyskokous ja toivoisin jäsenistön tulevan sankoin joukoin ottamaan osaa kokoukseen, kertomaan mielipiteitään ja ideoitaan seuran toiminnasta tulevalle kaudelle.

Veikko Joki ST-Klubi PJ.

Takaisin

(C) Marko, Suomen Atari-sivut / ArkiSTo 2003